Με αεροπλάνο τελικά στην Αθήνα

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα αποφάσισε η ομάδα να ταξιδέψει οριστικά με αεροπλάνο και όχι με πούλμαν! Είναι μια απόφαση που ικανοποιεί απόλυτα τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους παίκτες!

Το νυν διοικητικό συμβούλιο πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να προστατεύσει πρωτίστως την ίδια την ομάδα, η οποία θα περνούσε για δεύτερη φορά μεγάλη ταλαιπωρία! Βρέθηκαν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η μετάβαση αεροπορικώς στην Αθήνα και πλέον τα μέλη της διοίκησης περιμένουν με ανυπομονησία να γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ώστε να προκύψουν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει με την υπάρχουσα σύνθεση αυτό το διοικητικό συμβούλιο και αυτό θα εξηγηθεί στους μετόχους. Θα τεθεί στο τραπέζι η λύση της διοίκησης πρωτοδικείου, όμως αυτό θα γίνει, θα πρέπει να δοθούν εγγυήσεις στους κ.κ. Τζεβελέκη και Δαμιανίδη, που έχουν λόγω της υπογραφής τους άμεση σχέση με την οφειλή στην εφορία. Όλα αυτά θα συζητηθούν την Τετάρτη, αν οι μέτοχοι συμφωνήσουν οριστικά να γίνει τότε η γενική συνέλευση.

To Top