Το προφίλ του νέου προπονητή του Άρη

Οι επόμενες τρεις μέρες θα είναι καθοριστικές για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει το τιμόνι του Άρη και το PRESSARIS σκιαγραφεί το… προφίλ του.

Η διοίκηση του Άρη συνεδρίασε για πολλές ώρες από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη.

Αυτήν τη στιγμή οι διοικούντες έχουν καταλήξει σε τέσσερις προπονητές, με τους οποίους μάλιστα ήρθαν σε μια πρώτη επικοινωνία και έχουν αντλήσει μια πρώτη θετική αντιμετώπιση στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν με τον Άρη.

Ποια είναι τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο νέος προπονητής για τον κιτρινόμαυρο πάγκο και δείχνουν ότι διαθέτουν αυτοί που… προκρίθηκαν ως βασικοί υποψήφιοι από τη διοίκηση;

1. Ο νέος προπονητής προέρχεται από το εξωτερικό.

2. Δεν έχει προϋπηρεσία στην Ελλάδα.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει τη διάθεση να μείνει στην ομάδα με προοπτική και όχι να δει τον Άρη ως μια ευκαιριακή και περιοδική λύση.

4. Να έχει αρκετά χρόνια παραμονής στις προηγούμενες ομάδες που εργάστηκε.

5. Είναι από τα λεγόμενα γνωστά ονόματα στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

6. Θα μπορεί να βρίσκεται μέχρι το Σάββατο στην Ελλάδα για να δει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

7. Το κασέ του είναι από τα λεγόμενα προσιτά και στο… πνεύμα των εποχών και όχι μεγαλύτερο από τα χρήματα που θα στοίχιζε ο Σάκης Τσιώλης εφόσον παρέμενε στον πάγκο του Άρη.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να προκαλέσει το… ηλεκτροσόκ στην ομάδα του Άρη.

Από τα υπόλοιπα ονόματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες 48 ώρες, ο Χάβι Γκραθία, προτάθηκε αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του (έγινε μάλιστα και μια πρώτη επαφή), ενώ διαψεύδεται από επίσημα χείλη οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τους Μπάγεβιτς και Όγιος.

Σύμφωνα με την επιθυμία της διοίκησης, η τελική απόφαση θα έχει παρθεί μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις.

To Top