ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα πουν το “ναι”, Γκάμα και Ματίγια

Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια δέχθηκαν επίσημες προτάσεις από πλευράς Άρη για ανανέωση των συμβολαίων τους, όμως οι υποθέσεις φαίνεται να έχουν ακόμα δρόμο.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλησαν να δείξουν το πόσο πολύ επιθυμούν την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών στην ομάδα, γι αυτό και κατέθεσαν προτάσεις εν μέσω της έντονης αμφισβήτησης που προκύπτει σε οτιδήποτε αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου ελέω κορωνοϊού.

Για να βρεθεί όμως η “χρυσή τομή” ανάμεσα στον Άρη και τους δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να υπάρξουν συμφωνίες, θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ο Άρης έχει προτείνει στους δύο Ίβηρες, συμβόλαια ενός έτους με προοπτική αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο σε περίπτωση επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων. Οι δύο ποδοσφαιριστές εξ΄αρχής ήθελαν κλειστά διετή συμβόλαια, όμως η πολιτική του Άρη στο συγκεκριμένο κομμάτι άλλαξε σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει αποφασιστεί να μην δοθεί κλειστό συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή άνω των 30 ετών.

Επομένως, θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε ο Άρης να ισοσκελίσει με κάποιο τρόπο την διαφορά αυτή που υπάρχει με τα “θέλω” των παικτών και από την άλλη οι ίδιοι να κάνουν… πίσω στο βαθμό που μπορούν στις απαιτήσεις τους, για να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Η κοινή επιθυμία όλων είναι να πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν, όμως θα πρέπει άπαντες να αντιληφθούν τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί πλέον στον χώρο του ποδοσφαίρου και να εναρμονιστούν με αυτά.

Οι επόμενες επαφές του Άρη με τις πλευρές των Γκάμα και Ματίγια θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα επιχειρήσουν ότι είναι δυνατόν από την μεριά τους για να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές, δίχως όμως να βγουν εκτός του πλαισίου που έχουν αποφασίσει για ανανεώσεις και μεταγραφές.

To Top