ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμορφώνει ανάλογα με τις εξελίξεις την οικονομική πολιτική του ο Άρης…

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Άγγελος Χαριστέας είχε τονίσει πως μετά από όλα όσα έχουν συμβεί με τον κορωνοϊό, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο ποδόσφαιρο, καθώς αρκετά θα αλλάξουν…

Αυτή η άποψη επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς αναλυτές που ασχολούνται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, έχουν εξηγήσει επακριβώς, πως θα επηρεαστεί το άθλημα. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως οι ζημιές των ομάδων θα είναι τέτοιες που δύσκολα θα επουλωθούν οι οικονομικές τους “πληγές” τα επόμενα χρόνια.

Όπως είναι απολύτως λογικό διαφορετική ήταν η οικονομική πολιτική του Άρη προ κορωνοϊού για την νέα σεζόν και διαφορετική πλέον. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να συμβαδίζουν με τα νέα δεδομένα και αναλόγως να διαμορφώνουν την πολιτική τους.

Είναι γεγονός πως στον Άρη είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό πως την επόμενη σεζόν θα πορευτεί με μια διαφορετική οικονομική πολιτική σε σχέση με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όμως, εξαιτίας του κορωνοϊού άλλαξαν κι άλλα πράγματα στην πορεία, τα οποία δεν υπήρχαν στο μυαλό των ιθυνόντων της ομάδας. Όπως το να αποφευχθούν κλειστά συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών. Λεπτομέρειες ενδεχομένως για κάποιους, με ξεχωριστή όμως σημασία στο σύνολό τους για το μπάτζετ της ομάδας…

Αυτό που ζήτησε ο Άρης στην τηλεδιάσκεψη είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα και να επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει. Κι αυτό, γιατί οι “κιτρινόμαυροι”αναγνωρίζουν πως από μία διαδικασία πλέι οφ χωρίς κόσμο στις εξέδρες, οικονομικά ζημιωμένοι θα είναι. Κάτι που θα τους επηρεάσει σημαντικά ενόψει της επόμενης σεζόν διότι πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία.

Εφόσον αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος και υπάρξει ειδική μέριμνα για κάθε ΠΑΕ και τις οικονομικές ζημίες της, τότε οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να υποστηρίξουν την επιστροφή στην δράση.

 

 

 

To Top