ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάνει υπομονή ο Ένινγκ, περιμένει αλλά παράλληλα συνεχίζει την… δουλειά

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν σταμάτησε στιγμή να λειτουργεί ως προπονητής του Άρη, περιμένοντας δύο σημαντικές εξελίξεις. Αρχικά, το τι μέλει γενέσθαι με το Πρωτάθλημα κι έπειτα με το δικό του μέλλον στην ομάδα…

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορωνοϊό, έχουν πάει πίσω αρκετές υποθέσεις στον Άρη, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή, πρωτίστως για να εξασφαλίσει την οικονομική βιωσιμότητα του συλλόγου, σε μία περίοδο που τα έσοδα είναι μηδαμινά και τα έξοδα συνεχίζουν να “τρέχουν”.

Μοιραία, πίσω έχει πάει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίχαελ ‘Ενινγκ, ο οποίος όμως συνεχίζει να λειτουργεί ως αυτός που θα διατηρήσει στα χέρια του τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και την επόμενη σεζόν. Κι αυτό διότι υπήρξε κοινή απόφαση, Χαριστέα-Καρυπίδη να παραμείνει ο 52χρονος προπονητής, γι αυτό και του δόθηκε η “εντολή” να συμμετέχει στον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Όλα αυτά, όμως, προ… κορωνοϊού, καθώς στην πορεία άλλα ζητήματα αποτέλεσαν προτεραιότητα για τον Άρη.

Ο Γερμανός είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Άγγελο Χαριστέα, με τον αθλητικό διευθυντή του Άρη να του συνιστά να κάνει υπομονή, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα της Super League.

Όσον αφορά την δική του παραμονή στην ομάδα, η τελική απόφαση ανήκει στον Θοδωρή Καρυπίδη, που εξετάζει κάθε πιθανό σενάριο ενόψει της νέας χρονιάς, ανάλογα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, ωστόσο,  εξετάζει καθημερινά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, βλέπει παιχνίδια τους στις ειδικές ιντερνετικές πλατφόρμες που υπάρχουν για προπονητές και σκάουτερ και αξιολογεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του, προσπαθεί και ο ίδιος να ανακαλύψει προσιτούς μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους και προτείνει στον Άγγελο Χαριστέα.

 

To Top