Με ανεβασμένη ψυχολογία για το “τρίποντο” καθιέρωσης! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Την διατήρηση του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου στοχεύει στη σημερινή (15:00, Νovasports3) αναμέτρηση ο Άρης που υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρναίας στο “Κλ. Βικελίδης”.

Οι κίτρινοι με την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα μετά τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, φιλοξενούν την προτελευταία ομάδα του ομίλου και περιμένουν βαθμολογική απώλεια της Καβάλας, ώστε μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής να είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της κατάταξης.

Μαζουλουξής (τραυματίας), Σταυρόπουλος (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του) έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Μιχάλης Γιαννίτσης μετά από απόφαση του Πάουλο Κάμπος, που αποφάσισε να τον προφυλάξει, ώστε να είναι έτοιμος για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Πανσερραϊκό την Τετάρτη (11/12 Κύπελλο) και την Κυριακή (14/12 Πρωτάθλημα).

Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκε τελικά ο Δημήτρης Γκίνο που χτύπησε την Παρασκευή, με την συμμετοχή του στην ενδεκάδα να αποφασίζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο δεξί άκρο της άμυνας ο Καλούδης Λεμονής.

Η αποστολή του Άρη: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης, Συμεωνίδης.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λεμονής, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης και Πόι

 

To Top