Πάσαλιτς, Τόμας και Αντεγκμπόγιε ξεμπούκωσαν και ήταν απολαυστικοί!

Στις τρεις συνεχόμενες ήττες οι περιφερειακοί του Άρη ψάχνονταν. Είχαν χάσει τον ρόλο τους, ξαφνικά έμοιαζαν μπερδεμένοι στο γήπεδο και η παρουσία τους περισσότερα προβλήματα, παρά θετικά δημιούργησε για την απόδοση της ομάδας. Χθες οι τρεις βασικοί (Τόμας, Πάσαλιτς, Αντεγκμπόγιε) ήταν καλά, πολύ καλά…

Δεν ήταν καλά μόνο επειδή σκόραραν τους 46 από τους 86 πόντους του Άρη, ούτε γιατί είχαν +50% στα σουτ εντός παιδιάς. Το κυριότερο ήταν ότι μοίρασαν σωστά τη μπάλα (11 ασίστ οι τρεις τους), δεν έκαναν πολλά λάθη (πέντε συνολικά) και κυρίως οι Τόμας, Αντεγκμπόγιε έβγαλαν εξαιρετικές άμυνες, την ώρα που ο Πάσαλιτς είχε βρει το χέρι του, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Ο Βόσνιος είχε 7/12 σουτ (2/3δπ., 5/9τρ.). Ο Τόρεϊ Τόμας είχε 6/12 σουτ (2/4δπ., 4/8τρ.). Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε τελείωσε με 4/8 σουτ (3/6δπ., 1/2τρ.). Συνολικά οι τρεις βασικοί περιφερειακοί του Άρη είχαν 17/32 σουτ (7/13δπ., 10/19τρ.).

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Κολοσσό και Πανιώνιο, τα οποία ο Άρης έχασε εύκολα με πολύ κακό μπάσκετ, οι τρεις τους είχαν συνολικά 34 πόντους, χθες πέτυχαν 46! Στο ματς με τον Κολοσσό η ίδια τριάδα είχε 5/28 σουτ, εκ των οποίων 3/23 ήταν τρίποντα, τα περισσότερα εκτός συστήματος, εκτός λογικής.

Χθες ο Πρίφτης μοίρασε πολύ σωστά τον χρόνο συμμετοχής: Ο Πάσαλιτς έπαιξε 27 λεπτά, ο Τόμας κάτι παραπάνω από 23 λεπτά, ο Αντεγκμπόγιε κάτι λιγότερο από 21 λεπτά. Ο Μούρτος ήταν στο παρκέ 20 λεπτά και ο Γκίκας 8 λεπτά. Ο Ριντ ξεπέρασε τα 20 λεπτά. Αρκετή ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής σε έξι παίκτες για τρεις θέσεις…

To Top