ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκινάει προετοιμασία για Ντνίπρο και… Περιστέρι

Με σύμμαχο την καλή ψυχολογία μετά το διπλό στη Ρόδο, ο Άρης ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Ντνίπρο. Όμως στο βάθος… κοιτάει και το Περιστέρι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μπορεί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μην έχουν πλέον βαθμολογική σημασία για τον Άρη λόγω του πρόωρου αποκλεισμού του, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως επικεντρώνεται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπροστά του έχει τον αγώνα με την Ντνίπρο (Τετάρτη, 19.00), μέσα από τον οποίο θα μπορέσει να διορθώσει τα λάθη του, θέλοντας να δείξει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο στη Ρόδο, όπου η ομάδα εμφάνισε σε σημαντικό βαθμό τα χαρακτηριστικά που θέλει να βλέπει ο Βαγγέλης Αγγέλου: Σκληρή άμυνα, διάθεση, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό.

Η προετοιμασία της ομάδας για το ευρωπαϊκό παιχνίδι ξεκίνησε χθες το πρωί με μια προπόνηση αποκατάστασης στο Βενετόκλειο της Ρόδου, αλλά επί της ουσίας από σήμερα οι παίκτες θα μπουν πιο ενεργά στο παρκέ, με το… μενού να περιλαμβάνει μία μεσημεριανή προπόνηση στο Nick Galis Hall.

To Top