Με ανοιχτές τις… κεραίες ο Άρης και το βλέμμα στη συνεδρίαση της Football League

Σε ετοιμότητα και με ανοιχτές τις… κεραίες βρίσκονται στον Άρη, έχοντας στρέψει το βλέμμα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Football League που θα γίνει την Παρασκευή, το οποίο ανάμεσα στ’ άλλα θα συζητήσει και το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος 2015-16.

Οι δηλώσεις κορυφαίων ποδοσφαιρικών παραγόντων για το πρωτάθλημα της Football League της νέας περιόδου άναψαν “φωτιές”, την ώρα που οι κίτρινοι κορυφώνουν την προσπάθεια τους για να εφαρμοστεί η νομιμότητα και να εγκριθεί η διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανόδου από τη Γ΄ εθνική , σε περίπτωση που προκύψουν κενές θέσεις.

Οι τοποθετήσεις τόσο του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και προέδρου της Σούπερ λίγκας Γιώργου Μποροβήλου, όσο και του μέλους του δ.σ. της Ομοσπονδίας Γιώργου Βούρβαχη, δείχνουν ότι ο δρόμος του Άρη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και απαιτεί εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα.

Όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι του Άρη έχουν ήδη συναντηθεί με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό, αλλά και τους προέδρους της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και Football League Σπύρο Καλογιάννη, προκειμένου όπως αναφέρει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος να διασφαλιστεί η συμμετοχή 20 ομάδων στη δεύτερη τη τάξη επαγγελματική κατηγορία.

Τώρα πλέον στρέφονται στο δ.σ. της ερχόμενης Παρασκευής, όπου λογικά θα ξεκαθαρίσουν πολλά, σε ένα τοπίο έντονων ζυμώσεων…

To Top