Πάσαλιτς: “Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά”

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα και καρδιά χθες κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν παράτησε τη σειρά μετά τις δυο βαριές ήττες, όπως τόνισε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ επεσήμανε ότι οι κίτρινοι θα προσεγγίσουν με τον ίδιο τρόπο και το αυριανό (4/6) τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Πάσαλιτς υποστήριξε αρχικά πως “δεν θα έλεγα ότι οι δυο βαριές ήττες πλήγωσαν τον εγωισμό μας. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν τα παρατήσαμε μετά το κακό ξεκίνημα στη σειρά, παλέψαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη”.

Δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των συμπαικτών του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε τρεις απ΄αυτούς. “Όταν έχουμε σε τέτοια μέρα τον Βεζένκοφ και τον Χάριση που ήταν εξαιρετικοί αλλά και τον Τόμας που βρισκόταν παντού μέσα στο παρκέ, δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έκαναν τη δουλειά τους κι αυτό είναι που κρατάμε”.

Ο 28χρονος γκαρντ παραδέχθηκε πως “προσωπικά ήμουν πολύ θυμωμένος με την εικόνα που παρουσιάσαμε ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Με τη νίκη μας αυτή δείξαμε ότι έχουμε καρδιά και χαρακτήρα ως ομάδα. Είναι μια μεγάλη νίκη. Όταν κερδίζεις μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι σημαντική υπόθεση για όλους και ένα “παράσημο” στο βιογραφικό του κάθε παίκτη”.

Όσο για τον τέταρτο αγώνα της σειράς είπε: “Θα παίξουμε χωρίς άγχος. Για ποιον λόγο άλλωστε να έχουμε άγχος; Οι περισσότεροι δεν περίμεναν ότι θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα μπούμε στο γήπεδο για να απολαύσουμε έναν -θέλουμε να πιστεύουμε- ακόμη καλόν αγώνα”.

To Top