ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποφασιστικότητα και ένα ξεκάθαρο στόχο ο Άρης: Νίκη (ξανά) στην Αθήνα! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Η στιγμή της αντίδρασης έφτασε για τον Άρη, που καλείται σήμερα (PRESSARIS, 15:00) να κερδίσει για μία ακόμα φορά φέτος τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αυτή τη φορά όμως για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την ήττα στο προηγούμενο ματς εντός έδρας από την ΑΕΚ, έχουν ήδη δύο ήττες στην διαδικασία των πλέι οφ και παρότι παραμένουν μόνοι δεύτεροι, θέλουν σήμερα τη νίκη, προκειμένου να εδραιωθούν ακόμα περισσότερο στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Άρης με 54 βαθμούς, έχει διαφορά τριών βαθμών από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ από τον σημερινό του αντίπαλο, Παναθηναϊκό, είναι στο +5.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει τελικά στην διάθεσή του τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Εκτός και ο Μπρούνο Φελίπε (επίσης τραυματίας), ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Μπεναλουάν-Κάτσε και δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης.

Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Uα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τον Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Φωτόπουλο.

To Top