ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “διπλό” της κανονικής διάρκειας δείχνει τον δρόμο στον Άρη, όμως θέλει καθαρό μυαλό και πίστη στη νίκη! (video)

Ο Άρης έχει τον τρόπο του στην Αθήνα! Έχει κερδίσει φέτος, δύο ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και για να… τριτώσει το καλό, πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, από την αρχή, έως το τέλος του αγώνα.

Στο προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι “κιτρινόμαυροι” του Άκη Μάντζιου έδειχναν να μην έχουν ενέργεια στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μία ήττα, που μπορεί βαθμολογικά να μην τους κόστισε πολύ, αλλά σίγουρα έδωσε το δικαίωμα στο να τον πλησιάσουν.

Σήμερα, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κέρδισε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο, μόνο που η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει στην Λεωφόρο, καθώς έχει επιστρέψει στην φυσική του έδρα.

Το καθαρό μυαλό και η πίστη στη νίκη, είναι τα “κλειδιά” της σημερινής αναμέτρησης, καθώς η φετινή ομάδα του Άρη έχει δείξει πως ο δυσκολότερος αντίπαλός της, είναι ο κακός της εαυτός.

Εάν οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αυτά τα δύο στοιχεία στο παιχνίδι του, τότε οι πιθανότητες για να επαναλάβουν ότι και στην κανονική διάρκεια θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

To Top