Με αποφασιστικότητα στην Πυλαία

Τη δική της επίθεση νίκης στο κλειστό της Πυλαίας θα «εξαπολύσει» το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) η ομάδα βόλεϊ του Άρη, που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών, στοχεύοντας σ’ ένα «τρίποντο» που θα επουλώσει όλες τις πληγές.

Το ντέρμπι βρίσκει και τους δύο αντιπάλους σε άσχημη βαθμολογική θέση, αφού είναι αμφότεροι εκτός οκτάδας, έστω και αν απέχουν μόλις 2-3 βαθμούς από την 5η θέση. Οι «κίτρινοι» αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να καλύψουν αύριο ένα μέρος από το χαμένο έδαφος, ώστε να μπουν στο 2012 με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση…

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα του Γιώργου Γιάτση, που ολοκληρώνει αυτή την ώρα την τελευταία προπόνησή της στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα έχει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Δημήτρη Ριζόπουλο σε ρόλο λίμπερο, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σάμαρτζιτς και εν αναμονή μεταγραφικής ενίσχυσης. Ετοιμοπόλεμοι θα είναι, επίσης, οι Σαρικεΐσογλου και Μπαρούτοφ, που παρά τις όποιες ενοχλήσεις δεν πρόκειται να λείψουν από αυτήν την κομβική αναμέτρηση.

Στο «στρατόπεδο» του Άρη εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το αυριανό παιχνίδι βόλεϊ θα είναι… αυτό ακριβώς, δηλαδή ένα παιχνίδι βόλεϊ, χωρίς οποιοδήποτε δυσάρεστο συμβάν εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες της ομάδας, πάντως, είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν θερμή ατμόσφαιρα στην Πυλαία.

«Πάντοτε είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις όταν παίζουμε εκεί. Ελπίζουμε πάντως αυτή τη φορά να υπάρξει μεγαλύτερη ψυχραιμία και να μην ξαναζήσουμε τα δυσάρεστα περσινά φαινόμενα. Πέρσι το παιχνίδι έπρεπε να είχε διακοπεί, λόγω της ρίψης αντικειμένων. Με τέτοιες καταστάσεις δεν προστατεύουμε το άθλημα, ούτε το βοηθάμε να πάει μπροστά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο τιμ μάνατζερ Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος όμως κατέληξε λέγοντας: «Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως αυτή τη φορά θα είναι όλα καλύτερα…».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top