Η… αγκαλιά της Λέσχης μεγαλώνει και προσφέρει ανθρωπιά (photos)

Οι ενέργειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης συνεχίστηκαν από την Λέσχη Φίλων Άρη. Αυτή τη φορά εκπρόσωποι του φορέα βρέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, όπου και παρέδωσαν την δεύτερη δόση των αγαθών που μάζευαν το τελευταίο διάστημα, με τη συμμετοχή όλων προκειμένου να μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, Ιωάννης, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτή τη χειρονομία καθώς είναι ανθρώπινη, ειδικότερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε.
lesxi3-lagkadaΣυγχαίρω τη πρωτοβουλία της Λέσχης γιατί αυτά τα αγαθά λείπουν από τους συνανθρώπους μας, διότι αυτή η ευλογημένη κίνηση, δείχνει το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας.
Η εκδήλωση δεν είναι ευκαιριακή, λόγο των γιορτών, αλλά όπως μίλησα με τον Πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Άρη, θα έχει διάρκεια και η Λέσχη θα προσφέρει στη Μητρόπολη μακροχρόνια.
Εύχομαι στον Άρη να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και στον Άρης fm’ να έχει πολλούς ακροατές».

lesxi2Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Γρανούζης, ανέφερε: «Σήμερα ένα δεύτερο φορτηγό ξεφόρτωσε στο Λαγκαδά το δεύτερο φορτίο με αγαθά. Αποφασίσαμε να δώσουμε στην επαρχία έμφαση καθώς είναι περιοχές πιο ευπαθείς οικονομικά. Αυτή η κίνηση θα καθιερωθεί και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για να βοηθήσουμε άτομα που πραγματικά τα χρειάζονται».

Ο Δημήτρης Κοτσώνης εκπροσώπησε με την παρουσία του στον Λαγκαδά το ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζοντας για την πρωτοβουλία της Λέσχης: «Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και βοηθά τους συνανθρώπους. Τα μέλη της Λέσχης έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσουν κάποια ρούχα και τρόφιμα για τους συνανθρώπους τους».
Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη (έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό αγώνα με τη Δόξα τόνισε πως: «Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι και πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία στον Άρη».
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top