Με απόλυτη επιτυχία το 3 on 3 της Ακαδημίας μπάσκετ γυναικών του Άρη (photos)

Με απόλυτη επιτυχία το 3 on 3 της Ακαδημίας μπάσκετ γυναικών του Άρη.

Όπως αναφέρει αναλυτικά ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Με μαζική συμμετοχή κοριτσιών της Ακαδημίας του Μπάσκετ Γυναικών του Α.Σ. ΑΡΗΣ και φίλων τους, πραγματοποιήθηκε το 3 on 3 Aris Girls and Friends Basketball Tournament που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Aris Girls Basketball Academy στο κλειστό γυμναστήριο «Ανέστης Πεταλίδης», κάτω από τη θύρας 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σ’ ένα τρίωρο γεμάτο παιχνίδια, φωνές παιδιών, γέλια και χαρές – έγιναν 30 αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών με ταυτόχρονη διεξαγωγή 3-4 παιχνιδιών ανά τέταρτο- οι μικρές μας αθλήτριες ευχαριστήθηκαν μπάσκετ, έκαναν νέες παρέες, απόλαυσαν τις στιγμές και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς συγγενείς και φίλους που ήρθαν να τις θαυμάσουν.

Στο τέλος του τουρνουά έγιναν οι βραβεύσεις των πρώτων ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία, ενώ δόθηκαν και ξεχωριστά μετάλλια στις μικρές Σοφία και Παναγιώτα, στις νικήτριες δύο διαγωνιστικών παιχνιδιών Ντένια και Φωτεινή και στις πρωτοεμφανιζόμενες Μαρία και Αθανασία.

Η δραστηριότητα της Aris Girls Basketball Academy συνεχίζεται με προπονήσεις, αγώνες, νέες εγγραφές κοριτσιών και παιχνίδια. Όλοι μαζί περιμένουμε με ανυπομονησία τη γιορτή λήξης της Ακαδημίας μας, με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Δείτε το photostory του 3 on 3 στη σελίδα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Facebook.

To Top