Σταθερή αξία ο Ντε Κολό, άνετα το Μιλάνο

Κυρίως μπασκετικό το σημερινό κουπόνι, με την προσοχή μας να στρέφεται προς την Τουρκία, όπου η Νταρουσάφακα υποδέχεται τη Φενέρ, αλλά και προς την Ιταλία, όπου το Μιλάνο τίθεται αντιμέτωπο με τη Σάσαρι.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις νομιμες εταιριες για ποκερ

  1. Νταρουσάφακα – Φενέρμπαχτσε (20:30)

Πηγαίνουμε στη γειτονική Τουρκία, εκεί όπου η Νταρουσάφακα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Η σειρά είναι 2-1 υπέρ των «καναρινιών». Στο τελευταίο ματς η Νταρουσάφακα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (69-73). Το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας είναι πως δεν υπάρχουν πολλές λύσεις από τον πάγκο. Η Φενέρ έχει σε καλή κατάσταση τον Σέρβο Γκούντουριτς, ενώ σταθερή αξία αποτελεί ο Νάντο Ντε Κολό. Οφείλει όμως να είναι πιο προσεκτική, καθώς παίζει με τη… φωτιά στα τελευταία ματς.

Θα αποφύγουμε καθαρή νίκη ή Under/Over, θα κρατήσουμε τη συνδυαστική επιλογή του «Over 3.5 ασίστ ο Ντε Κολό & Over 3.5 ασίστ ο Οζντεμίρογλου» σε απόδοση 2.30.

  1. Μιλάνο – Σάσαρι (21:45)

Στα ημιτελικά βρίσκεται και το πρωτάθλημα μπάσκετ Ιταλίας. Η Μιλάνο υποδέχεται τη Σάσαρι, έχοντας ήδη μία νίκη στο… σακούλι της (88-71 στο 1ο ματς). Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Έτορε Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του γκαρντ Ντιλέινι. Η Σάσαρι έχει δύσκολο έργο μπροστά της. Χρειάζεται μεγάλη εμφάνιση για να μπορεί να ελπίζει σε νίκη. Πάντως, ο προπονητής Πιέρο Μπούκι περιμένει κάπως πιο ανταγωνιστική την ομάδα σε σχέση με το 1ο παιχνίδι.

Το 2-0 είναι θεωρητικά εύκολη υπόθεση για τη γηπεδούχο, ο άσος είναι η πρώτη επιλογή, αν προσθέσουμε και το Over 160.5 στους πόντους, τότε παίρνουμε απόδοση 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top