ΜΠΑΣΚΕΤ

Με αύρα Γκάλη κόντρα στον Προμηθέα, «σφίγγουν τα δόντια» Χρηστίδης και Σανόγκο (15.45, PRESSARIS LIVE)

Ολα είναι έτοιμα στο Παλέ για να γίνει η ανάρτηση του 22ου λαβάρου στον ουρανό του Παλέ σήμερα, με τον Νίκο Γκάλη να δίνει το παρών, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη μίνι εκδήλωση του Άρη.

Το ματς με τον Προμηθέα (15.45-PRESSARIS LIVE) αποτελεί τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας πριν τα πλέι οφ. Πέρα από τη βαθμολογική σημασία του, θα συνδυαστεί με την εμφάνιση του 22ου λαβάρου του Άρη στο ημίχρονο , που αφορά στο Σούπερ Κύπελλο του 1986, το οποίο αναγνώρισε επισήμως η ΕΟΚ μετά από 37 χρόνια.

Παρόντες στο γήπεδο θα είναι παίκτες και παράγοντες – θρύλοι του Άρη από εκείνη την ομάδα, γι’ αυτήν τη λιτή εκδήλωση, η οποία όμως θα αποκτήσει λάμψη από την παρουσία μεταξύ άλλων και του Νίκου Γκάλη, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην αξέχαστη πορεία του Αρη.

Εξάλλου, τα αγωνιστικά προβλήματα δε λένε να εγκαταλείψουν τον Άρη.

Μία μέρα μετά την επιστροφή του Τζος Χάγκινς στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, πρόβλημα προέκυψε με τους Βασίλη Χρηστίδη και Ίσμαελ Σανόγκο για το ματς κόντρα στον Προμηθέα.

Αμφότεροι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον μηρό, όμως δείχνοντας αυταπάρνηση, οι δύο παίκτες έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους. Εκτός θα παραμείνει σίγουρα ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης που υπέστη πρόσφατα, τρίτης στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Oλα σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο!

To Top