ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Να δείξει αντανακλαστικά ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ (18:00 PRESSARIS LIVE)

Να δείξει αντανακλαστικά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Άρης ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (18:00 PRESSARIS LIVE) εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs. 

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ αφού στα ήδη γνωστά προβλήματα τραυματισμών των Μάνου Γκαρθία και Λούκας Ρουπ, ήρθε να προστεθεί και ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 ημέρες. Επιπλέον ο Άρης θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Τερζής είναι οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης

Στο στρατόπεδο της αντιπάλου του Άρη, ο Μουκουντί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς, στο οποίο θα επιστρέψει όμως ο Μήτογλου, που προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες

Διαιτητής: Πάβελ Ρατσκόφσκι

Βοηθοί: Σιέκα, Κούπσικ

Τέταρτος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

VAR: Κριστόφ Γιακούμπικ, Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ

 

 

To Top