ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Τερζή για την ενδεκάδα με Καμάτσο φορ

Ο Άρης αγωνίζεται το απόγευμα κόντρα στην ΑΕΚ με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τόλης Τερζής να είναι ουκ ολίγα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη με δεδομένες τις νέες απουσίες των Ματέο Γκαρσία και Καμαρά προσανατολιζεται σε μια ενδεκάδα με τον Καμάτσο να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης των Κιτρινόμαυρων.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο και Μπράμπετς τετράδα στην άμυνα.

Στον άξονα εκτός απροόπτου θα παίξουν οι Ετέμπο και Νταμπό με τον Νταρίντα μπροστά τους.

Στις πλευρές οι Ιτούρμπε και Πάλμα θα εναλλάσσονται με τον Καμάτσο μοναδικό προωθημένο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Τερζή για την ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με τον Τόλη Τερζή να έχει κατασταλάξει κατά το μεγαλύτερο μέρος στο αρχικό σχήμα, μετά και τις επιστροφές των διεθνών.

Ο προπονητής του Άρη είδε με ικανοποίηση ότι είναι απόλυτα καλά ο Πάλμα, ότι δεν έχει πρόβλημα ο Καμαρά και ότι ο Μπράμπετς είναι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό, είναι η απουσία του Ρουπ, ο οποίος με θλάση έφυγε για τη Γερμανία και πιθανολογείται ότι θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες, σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, υπάρχει ένα ερωτηματικό για τη θέση του τερματοφύλακα (Κουέστα ή Σιαμπάνης), ενώ η συμμετοχή του Πάλμα ξεκαθαρίζει τα πράγματα στην επίθεση. Έτσι η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής:  Κουέστα (Σιαμπάνης), Οντουμπάζιο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο, Πάλμα, Καμαρά.

To Top