ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Βέλεθ η καλύτερη 11άδα του Super League Fanstasy

Ο Φραν Βέλεθ σκόραρε για τον Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 23ης αγωνιστικής μέσω του επίσημου παιχνιδιού της Super League, Fanstasy.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 23ης αγωνιστικής υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ΓιαννούληςΝτάγκλαςΛάμπρουΆκπομ ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος (Λαμία), Βέλεθ (Άρης), Δημόπουλος (Βόλος), Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), Μ. Φερνάντεζ (Αστέρας Τρ.), Μουνιέ (Παναιτωλικός) και Αραούχο (ΑΕΚ).

Ο Ισπανός αμυντικός του Άρη συγκέντρωσε 80 πόντους στον αγώνα με τον Αστέρα.

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

H καλύτερη 11άδα του #slgrfantasy για την 23η αγωνιστική της Super League. Ποιους ποδοσφαιριστές είχατε στην ομάδα σας; ?? … ℹ Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής. … www.real-manager.club/el … #slgr #top11 #matchday23 #fantasy #Theodoropoulos #Giannoulis #Velez #Dimopoulos #Valbuena #Fernandez #Douglas #Mounier #Araujo #Lambrou #Akpom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League Greece (@super_league_gr) στις

To Top