Με Βράνιες στην Κέρκυρα, μέσα και ο Σανκαρέ

Με τον Γιούριτσα Βράνιες να επανέρχεται έπειτα από απουσία σχεδόν δύο μηνών και με συνολικά 19 παίκτες στην αποστολή, αναχωρεί ο Άρης για την Κέρκυρα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πήρε έναν επιπλέον παίκτη, με δεδομένο ότι ο Κώστας Καζναφέρης ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από ίωση.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα Δράμας, είναι οι Σανκαρέ, Βράνιες και Φατί. Οι δυο πρώτοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού και επανήλθαν στη διάθεση του προπονητή τους, ύστερα από απουσία 20 ημερών και δύο μηνών αντίστοιχα, ενώ ο Φατί εξέτισε την αγωνιστική ποινής από την αποβολή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Λόγω μίας ίωσης του Καζναφέρη, ο Πολωνός τεχνικός πήρε για προληπτικούς λόγους 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπατένος, Ουμπίντες, Σολτάνι, Παπαζαχαρίας.

To Top