Ο Ριέρα έκλεισε την πόρτα της Πουέμπλα στον Κόκε!

Η πόρτα της Πουέμπλα για τον Σέρχιο Κόκε έκλεισε πριν από λίγη ώρα. Η μεξικανική ομάδα συμφώνησε με τον Σίτο Ριέρα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο! Θέση ξένου δεν υπάρχει άλλη για τη Πουέμπλα και έτσι ο Κόκε αναζητάει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το σάιτ “Pueblaonline.com.mx” μετέδωσε πριν από λίγη ώρα την οριστική συμφωνία της Πουέμπλα με τον Σίτο Ριέρα, που έκανε καριέρα στην Ελλάδα ως παίκτης του Πανθρακικού και του Πανιωνίου. Η μεξικανική ομάδα δεν είχε άλλη θέση ξένου ελεύθερη και έτσι δεν υφίσταται θέμα απόκτησης του Σέρχιο Κόκε. Πριν τον Ριέρα, οι Μεξικανοί είχαν φέρει για δοκιμή τον Έντι Τζόνσον, που επίσης είχε παίξει στον Άρη, όμως, ο Αμερικανός στράικερ “κόπηκε” γιατί δεν είχε καλή φυσική κατάσταση.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Κόκε, όμως ουσιαστικά το έχει κάνει μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Φελίπε Μινιάμπρες, ο οποίος δήλωσε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE ότι “έχουμε δώσει διήμερη άδεια στον παίκτη για να αναζητήσει ομάδα και να συζητήσει με κάποιους από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους”.

To Top