Με γκολ του Ρόλε βήμα πρόκρισης για Αστέρα

Σε ένα ματς που ήταν το απόλυτο αφεντικό, ο Αστέρας χρειάστηκε το γκολ του Ρόλε για να ξεκλειδώσει τη μαζική άμυνα του Εργοτέλη και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να φεύγουν με το «διπλό» από την Κρήτη, επικρατώντας του Εργοτέλη με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν έχασε ποτέ τα ηνία του ματς και ήταν μόνο αυτή που προσπάθησε να δημιουργήσει στο γήπεδο, με τον Εργοτέλη να αμύνεται μαζικά σε όλη τη διάρκεια του ματς και να προσπαθεί μόνο με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον Αθανασιάδη.

Σίγουρα, για την ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου έπαιξε ρόλο το ότι έγιναν νωρίς δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Μπαχανάκ στο ντεμπούτο του και τον Έφορντ να αποχωρούν τραυματίες στο πρώτο μέρος.

Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι για ακόμα ένα παιχνίδι, είχε αρκετά προβλήματα η διεθνής βοηθός Μαρία Δέτση, που υπέπεσε σε αρκετές λάθος υποδείξεις οφσάιντ.

Πιο συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις σήκωσε λανθασμένα τη σημαία υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Μανιά, που στη μία φάση μάλιστα τον κάλυπτε όχι ένας αλλά τέσσερις αντίπαλοι, ενώ λανθασμένη ήταν και η υπόδειξη για οφσάιντ του Καλτσά στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Προβλήματα είχε και στην επανάληψη, με πιο χαρακτηριστική φάση, αυτή του 52ου λεπτού που λανθασμένα δεν υποδεικνύει οφσάιντ τον Μπάτζιο, την ώρα που ακόμα τρεις παίκτες του Εργοτέλη που συμμετέχουν στη φάση ήταν εκτεθειμένοι.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (70’ Γροντής), Μπαχανάκ (18’ λ.τ Κοιλιάρας), Μπρους, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατέγνκ, Εφορντ (26’ λ.τ Καπνίδης), Ιατρούδης

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ανχελ, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ρόλε (69’ Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας (61’ Κυριακόπουλος), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (83’ Ματρικάρντι), Μανιάς

To Top