Με… Γ-κολάροφ η Σερβία 1-0 την Κόστα Ρίκα (video)

Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της, Αλεξάνταρ Κολάροφ, η Σερβία νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα και πήρε σημαντικό τρίποντο στη «μάχη» ενός πολύ αμφίρροπου ομίλου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Mε δεδομένο ότι στον πέμπτο όμιλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Βραζιλία έχει… καπαρωμένη την μία θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η νίκη των Σέρβων τους δίνει σημαντικό προβάδισμα κόντρα τόσο στην Κόστα Ρίκα όσο και στην Ελβετία.

Το 1-0 έγινε στο 58ο λεπτό με τον Κολάροφ να εκτελεί εξαιρετικά και απευθείας ένα φάουλ και τον Νάβας, ανήμπορο να αντιδρασει αυτή τη φορά και απλά να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η αντίδραση του Όσκαρ Ραμίρες ήταν να… ρίξει στο παιχνίδι όλους τους επιθετικούς του σε μια προσπάθεια να κάνει την ανατροπή, αλλά οι παίκτες του δεν έβρισκαν τους χώρους για να βγουν μπροστά και να απειλήσουν.

Με δεδομένο τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν οι Κοσταρικανοί να ισοφαρίσουν, οι Σέρβοι διατήρησαν το προβάδισμα μάλλον εύκολα και είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουν αυτοί δεύτερο γκολ όπως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κόστιτς έκανε πολύ καλό σουτ με το αριστερό και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Βενέγκας (60’ Μπολάνιος), Κάλβο, Γκαμπόα, Mπράιαν Ρουίς, Γκουσμάν (73΄Κόλιντρες), Ουρένια (67’ Κάμπελ).

Σερβία (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοϊκοβιτς, Τόσιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς (89′ Πρίγιοβιτς), Τάντιτς (82′ Ρουκάβοινα), Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Μάτιτς, Λιάγιτς (70΄Κόστιτς).

Διαιτητής: Mαλάγκ Ντιεντιού (Σενεγάλη)

To Top