Πρωτιά με ατομικό ρεκόρ για τον Ρίζο του Άρη

Ο Γιάννης Ρίζος, αθλητής του άλματος επί κοντώ που αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη, κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20, πετυχαίνοντας, μάλιστα, την καλύτερη προσωπική του επίδοση μέχρι στιγμής με 12 εκατοστά ρεκόρ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το τμήμα στίβου του Άρη αναφέρει σε ενημέρωσή του τα εξής:

«Καθαρή νίκη με 12 εκατοστά ρεκόρ από τον Γιάννη Ρίζο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Ο αθλητής κέρδισε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση στον ανοιχτό στίβο κατά 12 εκατοστά. Μετά το 5.02 επιχειρήθηκε στο 5.11 για να πετύχει το όριο της ΙΑΑF για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 και είχε καλές προσπάθειες. Κάποια τεχνικά λάθη δεν επέτρεψαν να το περάσει. Έχει ακόμη αγωνιστικές ευκαιρίες για να πετύχει καλύτερες επιδόσεις. Ευχαριστούμε τον σύλλογο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη που του παρέχει καθώς και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλο που έκανε πράξη την υπόσχεσή του και προμηθεύτηκε ο ΑΡΗΣ 2 κοντάρια του επί κοντώ».

To Top