Με Δαμιανίδη – αύριο – στο Πρωτοδικείο

Για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους η κατάθεση των ονομάτων της νέας διοίκησης της ΚΑΕ στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα γίνει αύριο τελικά και όχι σήμερα, ώστε να είναι παρών και ο Γιάννης Δαμιανίδης, εκπροσωπώντας τους μετόχους, αφού είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γρόλλιος είναι έτοιμος να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, για να αλλάξει διοικητικά σελίδα το τμήμα μπάσκετ του Άρη.

Για να μην δημιουργηθεί, όμως, το παραμικρό πρόβλημα, κρίθηκε σκόπιμο να είναι παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης και ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την ΓΕΝΕΣΙΣ από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπάρχει έγγραφη έγκριση της μεγαλομετόχου εταιρείας, όμως για να μην δημιουργηθεί κάποιο “νομικό κενό” θα είναι παρών στην διαδικασία και ο Γιάννης Δαμιανίδης.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει σήμερα, γιατί ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα απουσιάζει στην Αθήνα και έτσι όλη η διαδικασία θα λάβει χώρα αύριο το πρωί.

 

To Top