Ψηλά στην ατζέντα και το συμβόλαιο Μποχωρίδη

Πέρα από όλα τα ζητήματα που έχουν αναφερθεί ότι πρέπει να επιλύσει η νέα διοίκηση στην ΚΑΕ και αφορούν τις οφειλές προς παίκτες, νυν και πρώην, ο Λευτέρης Αρβανίτης ως επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να “κλείσει” οριστικά και το θέμα Μποχωρίδη.

Ο 18χρονος γκαρντ δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο Άρης από τις 18 Απριλίου, όταν και ενηλικιώθηκε. Είχε αποφασίσει να περιμένει πρώτα τις διοικητικές εξελίξεις και κατόπιν θα υπέγραφε.

Θέμα Μποχωρίδη δεν πρόκειται να υπάρξει, όπως υπήρξε πέρσι με τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Ο νεαρός γκαρντ γνωρίζει ότι την επόμενη χρονιά θα έχει ρόλο στην ομάδα, έχει άριστες σχέσεις με τον Λευτέρη Αρβανίτη αφού συνυπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη και συν τοις άλλοις θέλει να παίξει στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, γιατί είναι γέννημα θρέμμα Αρειανός.

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες αλλαγής σκυτάλης στη διοίκηση, είναι δεδομένο πως ένα από τα πρώτα θέματα που θα κλείσει θα είναι και αυτό. Πάντως, η ΚΑΕ έχει ήδη καταθέσει – ως όφειλε να κάνει – μονομερώς το συμβόλαιο του Μποχωρίδη στον ΕΣΑΚΕ.

 

To Top