Με “διπλό” πατάει κορυφή! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

To “Aνθή Καραγιάννη” της Καβάλας υποδέχεται σήμερα (15:00-PRESSARIS-LIVE) Βυζάντιο Κοκκκινοχώματος και Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι όπου με νίκη οι κίτρινοι θα βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά φέτος (μετά την πρεμιέρα).

Το χθεσινό “δώρο” από την ήττα του Πανσερραϊκού θέλουν να εκμεταλλευτούν ο Πάουλο Κάμπος και οι παίκτες του, που επιδιώκουν να διατηρήσουν για τρίτη σερί αγωνιστική το μηδέν στην άμυνα και ταυτόχρονα να αυξήσουν το νικηφόρο τους σερί στους τρεις αγώνες.

Μόνο λίγα δεν είναι τα προβλήματα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σουνά (τιμωρημένος), Σταυρόπουλου (τραυματίας) και Λιόνη (τραυματίας).

Παρότι συμμετέχει στην αποστολή, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μιχάλη Γιαννίτση στο αρχικό σχήμα, καθώς ταλαιπωρήθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από ενοχλήσεις στη μέση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Κάμπος έχει stand by τον νεαρό Μαζουλουξή που στην μοναδική του εμφάνιση με  τα κίτρινα στην Ελευθερούπολη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-4-2): Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκίνο, Γκόλιας, Προβατίδης, Ατματσίδης, Παπαδόπουλος, Καπνίδης και Πόι

Στον πάγκo: Μπαϊμάκης,Ψυχογιός, Λεμονής,Χιντασέλι,Ρένια, Μαζουλουξής, Ντούνγκα

To Top