Με “διπλό” την αφήνει πίσω και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Στο “Ανθή Καραγιάννη” επιστρέφει ο Άρης αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια έως τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο πλαίσιο τς 14ης αγωνιστικής. Οι “κίτρινοι” στοχεύουν στο “διπλό”, ώστε να ξεπεράσουν τη σημερινή τους αντίπαλο στη βαθμολογία, να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Χωρίς τις μεταγραφές του χειμώνα αναχώρησε για την Καβάλα η αποστολή του Άρη με τον Πάουλο Κάμπος να μην έχει στη διάθεση τους τους νεοαποκτηθέντες Γεωργιάδη, Καλογέρη και τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου.

Οι σκέψεις του βραζιλιάνου τεχνικού αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα δεν εμπεριέχουν εκπλήξεις με τον Κάμπος να επιμένει στην… συνταγή που του έχει χαρίσει το αήττητο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-2-3-1): Καρατζιοβαλής,Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκίνο, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Πόι, Καπνίδης

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Χιντασέλι, Σταυρόπουλος, Ρένια, Γκίνο, Λιόνης, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος.

Χωρίς Κοσμίδη και Μπαντάνη

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης πραγματοποίησε δοκιμές για το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει. Παίζονται οι δυο θέσεις στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας.

Υποψήφιοι είναι ο Σταματόπουλος και ο Βιτλής. Επίσης επανέρχεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα πάρει θέση βασικού.

Δεν υπολογίζει τον Κοσμίδη αλλά και τον Μπαντάνη, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

To Top