Το έξτρα κίνητρο του Καπνίδη!

Για τους ποδοσφαιριστές του Άρη το κίνητρο στη σημερινή αναμέτρηση με την Καβάλα είναι αναμφισβήτητα μεγάλο. Κι αυτό γιατί πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης και την δεύτερη θέση θα υπάρξει και ψυχολογική ώθηση, καθώς θα επιτευχθεί απέναντι σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να μπει εμπόδιο ανάμεσα στον Άρη και την άνοδο.

Για έναν, όμως, παίκτη των “κίτρινων” το σημερινό παιχνίδι είναι κάπως… ιδιαίτερο για άλλους λόγους, πρόσθετους από αυτούς που αναφέραμε.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Καπνίδη που αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία πορεύθηκε την προηγούμενη χρονιά (23 συμ.,7 γκολ).Ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει για δεύτερη φορά στο “Ανθή Καραγιάννη” ως αντίπαλος φέτος, μόνο που αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του.

Στο παιχνίδι με το Βυζάντιο σκόραρε και ως άριστος γνώστης του γηπέδου θα προσπαθήσει σήμερα να σκοράρει για πρώτη φορά απέναντι στην πρώτη του ομάδα.Άλλωστε, θα ηγηθεί της επίθεσης του Άρη, καθώς θα αγωνιστεί στην κορυφή της, όπως συνηθίζεται από την μέρα που τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο Πάουλο Κάμπος.

To Top