ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με δώρα του… Άρη η επίσκεψη Μπακούρα στον Σχοινά σε συνάντηση κορυφής στην Ευρώπη για την ενέργεια! (photo)

Με δώρα του… Άρη η επίσκεψη Μπακούρα στον Σχοινά σε συνάντηση κορυφής στην Ευρώπη για την ενέργεια!

Mια ξεχωριστή συνάντηση σε… κιτρινόμαυρο φόντο. Ο Λεωνίδας Μπακούρας βρέθηκε στις Βρυξέλλες για μια σημαντική συνάντηση με φόντο την ενέργεια και συναντήθηκε και με τον Μαργαρίτη Σχοινά. Στο περιθώριο αυτής… φρόντισε να του προσφέρει συμβολικά δώρα με…φόντο τον Άρη στιλό και αναμνηστικά, μιλώντας φυσικά για την πορεία των κιτρινόμαυρων και τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης, η ΕΔΑ-ΘΕΣΣ ενημέρωσε τα εξής:

“Στις 19/04 ο οργανισμός Gas Distributors for Sustainability (GD4S) είχε την ευκαιρία να συζητήσει την πορεία προς την απανθρακοποίηση με τον κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής.

Για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης πρόκλησης, όπως ανέφερε ο ίδιος, «η εγγύτητα του Διαχειριστή Δικτύων Διανομής με τους τελικούς καταναλωτές είναι ένα σαφές πλεονέκτημα».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ο οργανισμός GD4S συγκεντρώνει τους επτά μεγαλύτερους διαχειριστές δικτύων διανομής φυσικού αερίου (DSOs) από τη Γαλλία (GRDF), την Ελλάδα (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), την Ιταλία (Italgas), την Ιρλανδία (Gas Networks Ireland), την Πορτογαλία (Galp Gás Natural Distribuição), την Ισπανία (Nedgia) και τη Ρουμανία (Distrigaz Sud Retele)”.

 

To Top