Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αγορά του Μαρτίνες από τον Άγιαξ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λισάντρο Μαρτίνες από τον Άγιαξ, με τον Αργεντινό αμυντικό να υπογράφει 5ετές συμβόλαιο.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες γίνεται ο νέος πυλώνας στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και με ύψος 1,75μ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ από τον Άγιαξ με αρχικό κόστος 57.370.000 ευρώ, που περιλαμβάνουν και τα τροφεία που συνδέονται με τον ποδοσφαιριστή.

Οι Άγγλοι είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία μαζί του για 5ετές συμβόλαιο (με ρήτρα ανανέωσης και για το 2027-2028) και το πρόβλημα ήταν ο “Αίαντας”, ο οποίος δεν έριχνε τις αξιώσεις του για τον παίκτη που είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2019 από την Ντεφένσα ι Χουστίσια για 7.000.000. Η Γιουνάιτεντ θα δώσει και 10.000.000 στους Ολλανδούς με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος διεθνής επανενώνεται με τον Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος τον είχε πάρει στον Άγιαξ και γίνεται η τρίτη μεταγραφή του στην Αγγλία, ύστερα από τους Ταϊρέλ Μαλάσια και Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τεν Χαχ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της ομάδας από την έναρξη της σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να έχουν δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Σε νέα εποχή μπήκε και με τη βούλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαχ ως πρώτου προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ.

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέγραψε για τρία χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να έχουν οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Μουρίνιο! (photo)

Νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο αγγλικός σύλλογος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια με τον σύλλογο με ετήσιες απολαβές 15εκατ. ευρώ και έτσι θα είναι κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» ως το καλοκαίρι του 2020.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Μουρίνιο δήλωσε ότι «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που το θαυμάζουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχει ένα μυστικό και έναν ρομαντισμό που δεν υπάρχει πουθενά αλλού»

Για να προσθέσει ότι: «Πάντα ένιωθα μία συμπάθεια στο Ολντ Τράφορντ. Έχω ορισμένες πολύ σημαντικές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και πάντα διασκέδαζα την στήριξη των οπαδών της ομάδας. Ανυπομονώ να είμαι βρεθώ στον πάγκο τους και να απολαύσω την φοβερή ατμόσφαιρά τους τα επόμενα χρόνια».

Στην επίσημη ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο 53χρονος προπονητής έχει κατακτήσει συνολικά 22 τρόπαια από το 2003.

murinho_m_united

To Top