“Nαι στον Άρη, έχει την συνταγή για την άνοδο – Το καλοκαίρι φτάσαμε μια ανάσα από τα κιτρινόμαυρα”

O Βασίλης Κωνσταντινίδης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη για την ενίσχυση της ομάδας στην γραμμή κρούσης.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Δόξας μίλησε στο “Αθ. Μετρόπολις”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τον ενδιαφέρει ο Άρης, αλλά αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με την ομάδα της Δράμας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: “To μυαλό μου αυτή είναι η Δόξα Δράμας. Μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου πρέπει να έχω το μυαλό στην ομάδα”

Για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του: “Το συμβόλαιο μου με την Δόξα Δράμας ήταν αρχικά για τρεις μήνες με την προοπτική να ολοκληρώσω τη χρονιά στην ομάδα. Είναι ερασιτεχνικά δελτία και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

Για το ότι έφτασε μία ανάσα από τα φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” το καλοκαίρι: “Ναι, ισχύει. Το καλοκαίρι είχα κάνει κάποιες συζητήσεις. Από την πλευρά μου ήθελα πολύ να βοηθήσω τον Άρη. Για τους δικούς του λόγους ο προπονητής δεν με ήθελε στην ομάδα.Δεν ξέρω αν ενδιαφέρονται, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση”

Για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική του  Άρη: “Με ενδιαφέρει ο Άρης. Κάθε επαγγελματία τον ενδιαφέρει ο Άρης. Πρέπει να ξεκαθαρίζεις τα αισθήματα και σαν επαγγελματίας να κοιτάς το μέλλον του”

Για το πως βλέπει την ομάδα μέχρι τώρα: “Μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτή την περίοδο. Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Δημιουργεί ευκαιρίες κι αυτό είναι πολύ καλό. Είναι μία δυνατή ομάδα.Εχει την συνταγή να πρωταγωνιστήσει ο Άρης. Με μερικές προσθήκες ίσως να είναι και πιο σίγουρη η άνοδος”

To Top