Ξεκίνησε η δημοπρασία για τις φανέλες του “Nick Galis Cup”! (photos)

H KAE Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι ξεκινάει η δημοπρασία για τις τέσσερις φανέλες που είχε παραδώσει ο Νίκος Γκάλης στο Charity Idols.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

“Ξεκίνησε η δημοπρασία για τις τρεις από τις τέσσερις φανέλες που είχε παραδώσει ο Νίκος Γκάλης στο Charity Idols, στο πλαίσιο του «Nick Galis Cup» το οποίο είχε λάβει χώρα στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall».

Μετά από πρωτοβουλία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος στο μεγάλο τουρνουά (ΑΡΗΣ, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάνβιτ), παρέδωσε μία φανέλα στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος με τη σειρά του τις παρέδωσε στο Charity Idols. Η δημοπρασία των φανελών του ΑΡΗ, του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε τη Δευτέρα (17/11) και ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (24/11) και ήδη οι πρώτες προσφορές είναι γεγονός. Την ερχόμενη Δευτέρα (24/11), θα βγει σε δημοπρασία η φανέλα της Μπάνβιτ.

Τα έσοδα από τις εν λόγω πωλήσεις θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Τα χρήματα θα παραδώσει ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης.

Μέσα από τη διεύθυνση www.charityidols.gr μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας για να κερδίσετε μία φανέλα και να ενισχύσετε ένα φιλανθρωπικό σκοπό”.

To Top