Με κάλυψη Λάτσιο και Άστον Βίλα

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή που διανύουμε με το μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα να καθηλώνει αύριο το φίλαθλο κοινό και να κλέβει την παράσταση.

Στο σημερινό μενού έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League και αρκετά ματς για το Μεγάλο Νησί απο τις μικρότερες κατηγορίες, Κόπα Άφρικα και την σπουδαία αναμέτρηση Λάτσιο – Γιουβέντους για το Κόπα Ιτάλια.

Πάμε στις σημερινές μας προτάσεις και στην κατηγορία «Μονά» πρώτα όπου έχουμε τρία σημεία, απο τα οποία ξεχωρίζει ο «Άσσος» Draw No Bet της Άστον Βίλα με αντίπαλο τη Νιούκαστλ σε απόδοση 2.05. Αμφότερες αποτελούν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς και σήμερα καλούνται να μαζέψουν δυνάμεις και να πετύχουν το μοναδικό στόχο που τους έμεινε φέτος, να τελειώσουν δηλαδή την υπόθεση παραμονή πριν μπουν σε περιπέτειες. Για αυτό οι «χωριάτες» σήμερα θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη και μπορούν να την πάρουν κόντρα σε μία ομάδα που σε πέντε επισκέψεις στο «Βίλα Παρκ» δεν έχει κερδίσει και διανύει περίοδο εξαιρετικού ντεφορμαρίσματος. Τα άλλα δύο σημεία στην κατηγορία «Μονά» προέρχονται απο το Κόπα Άφρικα. Εκεί θα ποντάρουμε στα γκολ σήμερα, καθώς πάμε με το over 2.5 στο Αιθιοπία – Νιγηρία (απόδοση 2.00) και με το over 2 γκολ στο Μπουργκίνα Φάσο – Ζάμπια σε απόδοση 1.75. Στον αγώνα της Νιγηρίας περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μόνο τη νίκη (η Αιθιοπία μάλιστα θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων) για να προκριθούν, οπότε θα ψάξουν το γκολ απο την αρχή. Η Μπουργκίνα Φάσο που εντυπωσιάζει αρκείται στην ισοπαλία κόντρα στην κάτοχο του θεσμού Ζάμπια που θα κυνηγήσει τη νίκη για να είναι σίγουρη η πρόκρισή της. Και εδώ αναμένουμε τουλάχισον 2 γκολ (σε αυτή την περίπτωση παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω).

Στις «Μπόμπες» μεταφερόμαστε τώρα όπου πάμε δυνατά με τη Λάτσιο στο «Άσσο» Draw No Bet κόντρα στη Γιουβέντους για το Κόπα Ιτάλια. Οι «λατσιάλι» βρίσκονται σε περίοδο μεγάλης φόρμας και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, που τους δίνει προβάδισμα, σήμερα θα προσέξουν την άμυνά τους και θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους φέρει σε θέση οδηγού. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό. Εμείς όμως θα πάμε με την έδρα και με τη δυναμική και τη θέληση της Λάτσιο για ένα τρόπαιο και θα ποντάρουμε στο 2.69 που προσφέρεται ο «Άσσος» Draw No Bet, όντας καλυμμένοι σε περίπτωση ισοπαλίας. Κλείνουμε τις «Μπόμπες» με ένα σημείο απο την Κόνφερανς το Χ2 της Τέλφορντ με αντίπαλο την Κίντερμινστερ σε απόδοση 2.80.

 

Στην κατηγορία Σύστημα έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 3-4 (5 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 50€. Αναλυτικά τα σημεία:

 

Πόρτσμουθ – Νοτς Κάουντι 2 (1.85)

Όξφορντ – Μπάρτον 1 (1.95)

Χέρεφορντ – Μάνσφιλντ 1 DNB (2.00)

Κορτράικ – Σερκλ Μπριζ Χ2 (1.90)

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top