Με καλά λόγια Αγκάνθο και Πουλίδο για τον Αλκαράθ!

Ο Λούκας Αλκαράθ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συμφωνήσει και να κλείσει με τον Άρη, μεγαλώνοντας την παρουσία των Ιβήρων στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 46χρονος Ισπανός προπονητής εφόσον κλείσει και τυπικά στον Άρη θα βρει στην ομάδα δυο συμπατριώτες του, τον Νταβίντ Αγκάνθο και τον Ρουμπέν Πουλίδο.

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη συζήτησαν με τους δυο Ισπανούς ποδοσφαιριστές για την περίπτωση του Αλκαράθ και οι απόψεις που «εισέπραξαν» ήταν θετικές.

Τόσο ο Αγκάνθο, όσο και ο Πουλίδο μίλησαν με καλά λόγια για τον συμπατριώτη τους προπονητή. Με τον Νταβίντ Αγκάνθο με τον οποίο συνεργάστηκε στην ομάδα της Καντάμπρια τη σεζόν 2004-05, τη δεύτερή του σεζόν εκεί, υπάρχει ήδη μια… ζώσης γνωριμία.

Ο Πουλίδο από την πλευρά του ενώ τόνισε ότι μπορεί να μην συνεργάστηκαν ποτέ μαζί, αν και βρέθηκαν πολύ κοντά σε δυο περιπτώσεις, επισήμανε πέρα από την καλή γνώμη που έχουν και υπάρχει γι αυτόν στην Ισπανία, ότι πρόκειται για έναν προπονητή που θυσιάζει το θέαμα για το αποτέλεσμα και έχει την ικανότητα να το κάνει σωστά.

Φυσικά, ο καθρέπτης του καθένα είναι το γήπεδο, εκεί όπου κρίνονται όλοι.

To Top