Με Κολοβό η προπόνηση, η πιθανή ενδεκάδα του Πανιωνίου

Με τον Δημήτρη Κολοβό να προλαβαίνει την προπόνηση της Παρασκευής και να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Έτσι, ο νεαρός επιθετικός θα ενισχύσει κανονικά τους «κυανέρυθρους» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και έπειτα, ο Νίκος Παντελής δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα των «κυανέρυθρων», ωστόσο, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Ίσως να υπάρχει αλλαγή στο σύστημα όμως και ο Πανιώνιος να παίξει για πρώτη φορά φέτος από την αρχή με 4-4-2.

Στη διάθεση του Παντελή και ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος κόντρα στον Ολυμπιακό εξέτισε την τιμωρία του. Απόντες οι τραυματίες Παντίδος και Τόσκας.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Πανιώνιου για τον αγώνα με τον Άρη είναι η εξής: Γιαννακόπουλος – Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος – Ντούνης, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Κολοβός – Αραβίδης, Καμπάνταης.

Άνθρωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βασίλη Τσάβαλο και τον ενημέρωσε πως ο αγώνας με τον Άρη θα διεξαχθεί κανονικά, κάτι που ξένισε τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων», ο οποίος δεν γνώριζε πως υπήρχε ενδεχόμενο αναβολής μετά τα όσα έγιναν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα.

πηγή: novasports.gr

To Top