«Στόχος είναι να βγάλουμε παίκτες για την επαγγελματική ομάδα»

Ο Mιχάλης Τσάικος μίλησε μεταξύ άλλων για και την επίσημη αυριανή έναρξη του εγχειρήματος, για την παρουσία του Χάρη Παπαγεωργίου, για τον αριθμό των παιδιών που αριθμούν οι ακαδημίες, για τις ηλικίες των παιδιών που μπορούν να γραφτούν και για τους τρόπους επικοινωνίας με τους υπεύθυνους για τις ακαδημίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”

 Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο όλο εγχείρημα με τη συνεργασία του Άρη με τον Χορτιάτη: «Το εγχείρημα του Χορτιάτη είναι να αναπτύξει όσο μπορεί τις ακαδημίες του. Να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουν τα μαθήματα τα παιδάκια, και μας έγινε η πρόταση από τον Άρη. Θεωρήσαμε ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή να έχουμε τον Άρη δίπλα μας και με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο Ασβεστοχώρι και το Πανόραμα, με τη βοήθεια και του δήμου και ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Για την επίσημη έναρξη που θα γίνει αύριο, είπε: «Οι προπονήσεις των ακαδημιών έχουν ήδη ξεκινήσει κανονικά. Αύριο έχουμε την επίσημη έναρξη στο κλειστό γήπεδο του Πανοράματος στη 1μμ. Θα έρθει ο κ. Παπαγεωργίου, άλλοι καλεσμένοι, θα έρθει μια ομάδα επίδειξης, τα παιδιά από τις ακαδημίες τις δικές μας, θα υπάρχουν καλεσμένοι και από τον Άρη. Θα μιλήσουμε και θα γίνουμε όλοι μια οικογένεια».

 

Για την παρουσία του κ. Παπαγεωργίου, ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλος ο συμβολικός χαρακτήρας του κ. Χάρη. Όταν είσαι δίπλα του, νιώθεις την αύρα από τους αγώνες που έχει κάνει μέσα στα γήπεδα και εκτός γηπέδων και τα απιδιά και εμείς έχουμε να πάρουμε πολλά μαθήματα».

 

Για τον αριθμό των παιδιών που αριθμεί το Basketball Academy, τόνισε: «Έχουμε μαζέψει γύρω στα 30-40 παιδιά αύτη η στιγμή. Μέχρι με έναν λίγο μεγαλύτερο αριθμό, μπορούμε να δουλέψουμε με ποιότητα. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε για του χρόνου την ανάπτυξη του».

 

Για της ηλικίες των παιδιών που απευθύνονται οι ακαδημίες, επεσήμανε: «Από πέντε ως 15 ετών, σε αγόρια και κορίτσια. Να ανακαλύψουμε τα ταλέντα και να μεγαλώσουμε τα παιδιά σωστά με το πρόγραμμα του Άρη όπως είναι αυτή τη στιγμή. Το ήθος του Άρη είναι πάνω από όλα. Σκοπός είναι να βγάλουμε πρωταγωνιστές για την επαγγελματική ομάδα».

 

Για το ακριβές πόστο του, ξεκαθάρισε: «Είμαι υπεύθυνος σε αυτό το εγχείρημα. Και θα είμαστε και προπονητές που θα ακολουθούμε το πρόγραμμα του Άρη προκειμένου να χτίσουμε κάτι καλό.

 

Για το που μπορεί να απευθυνθεί ο καθένας για τις εγγραφές, υπογράμμισε: «Στις ανακοινώσεις υπάρχουν τα τηλέφωνα, όπως μπορούν να τηλεφωνούν και στα γραφεία του συλλόγου στο 2310-348073, στον Χορτιάτη για να γίνουν εγγραφές και να γνωριστούμε καλύτερα».

To Top