Με… κρατική παρέμβαση έμεινε ο Μισέλ

Η κρατική παρέμβαση από την… πολιτική ηγεσία της Ισημερινής Γουινέας έπεισε τον Ανρί Μισέλ να παραμείνει στην θέση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της αφρικανικής χώρας.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη είχε παραιτηθεί πριν μερικές μέρες, αλλά τελικά επέστρεψε… ανανεωμένος στην δουλειά του. Η αλλαγή της στάση του 63χρονου κόουτς οφείλεται στον αρχηγό του κράτους, Τεόντορο Ομπιάνγκ Ενγκουέμα, όπως εξήγησε ο ίδιος στο «France Football».

«Παραιτήθηκα την προηγούμενη εβδομάδα επειδή είχαν διακρίνει πολλά παράξενα πράγματα εντός της ομάδας, τα οποία δεν μου επέτρεψαν να συνεχίσω. Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες. Έκανα υπομονή, αλλά όλα χειροτέρευαν.

Μετά την παραίτηση μου, ο αρχηγός του κράτους, Τεόντορο Ομπιάνγκ Ενγκουέμα, με κάλεσε για συζήτηση. Μου πρότεινε να αγνοήσω τους πάντες και να συνεχίσω την δουλειά μου. Για αυτό παρέμεινα. Ζήτησα μία σειρά από αλλαγές και αυτές θα ολοκληρωθούν άμεσα».

Η Ισημερινή Γουινέα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελική φάση κυπέλλου εθνών της Αφρικής. Άλλωστε, η χώρα αποτελεί συνδιοργανώτρια του τουρνουά και ο Μισέλ έχει σίγουρα δύσκολο έργο, σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώπιον του.

To Top