ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο και αποφασιστικότητα ο Αρης θέλει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Τουρκ (20.00,PRESSARIS LIVE)

Σήμερα το βράδυ ο Άρης υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup (20.00, PRESSARIS LIVE).

Ο κόουτς του Αρη και οι παίκτες παρά τα προβλήματά τους και την κούραση ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο. Φυσικά, αυτοί που είναι διαθέσιμοι θα παλέψουν για όλους με σκοπό την  πρώτη ευρωπαϊκή νίκη. Και ο κόσμος αναμένεται να είναι και πάλι ο «έκτος παίκτης» σε μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα, προέρχεται από τη νίκη με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ενώ έχει μέχρι τώρα δυο ήττες στη διοργάνωση από Γκραν Κανάρια και Λιετκαμπέλις.

Ο Γιάννης Καστρίτης από τη μεριά του έστειλε το μήνυμά του, τονίζοντας για τη σημερινή αναμέτρηση ότι: «Θεωρώ ότι απέχουμε ακόμα από το να παίξουμε  στο επίπεδο που θέλουμε και είναι φυσιολογικό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και ότι δεν αγωνιζόμαστε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ αγωνίζονται και για τα παιδιά που λείπουν.

Hταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε, ο βαθμός δυσκολίας ήταν εντελώς ανεβασμένος η Γκραν Κανάρια αλλά  και η Τουρκ είναι πολύ καλές ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις. Μας βοήθησε ο κόσμος ένα γεμάτο γήπεδο ανεξαρτήτως αντίπαλου. Τα νέα παιδιά το βιώνον τώρα ποσό δίπλα είναι ο κόσμος στην ομάδα αλλά και εμείς το ζούμε καθημερνά ποσό τους ανεβάζει ψυχολογικά αυτό. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε αύριο να είναι δίπλα μας. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα και ο νεοαποκτηθείς Κρις Μπάνκστον, εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» προλάβουν να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να είναι έτοιμο το δελτίο του Αμερικανού σέντερ.

Να θυμίσουμε ότι εκτός είναι οι τραυματίες Μπλούμπεργκς και Μπέιτς

Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα: Πρώτος είναι ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόσερ, δεύτερος ο Σέρβος Ούρος Ομπρκνέζεβιτς και τρίτος ο Γάλλος Τόμας Μπίσελ.

Ο Γερμανός διαιτητής θεωρείται από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα με παρουσία τα τελευταία χρόνια και στα φάιναλ φορ.

To Top