ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο και πάθος κόντρα στον ΠΑΟ ο Αρης για το καλύτερο (16.00, PRESSARIS LIVE)

Έτοιμος είναι ο Άρης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς όμως να είναι πλήρης (16.00, PRESSARIS LIVE).

Ο Αρης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα της 1ης μέρας της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16:00 στο «Nick Galis Hall» (απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3).

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν ακολούθησε το  πρόγραμμα, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Της μεσημεριανής προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο με τον Γιάννη Καστρίτη να ζητάει διάρκεια και συγκέντρωση.

Σίγουρα, ο Αρης θα ποντάρει και στη βοήθεια του κόσμου για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας στα χέρια του, το βραβείο του καλύτερου νέου της περασμένης σεζόν. Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η σεζόν στην Basket League ξεκινά με ένα μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα Euroleague και γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας. Άλλωστε, και φέτος στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα».

To Top