ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πίστη για τη νίκη ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ (21:15, PRESSARIS LIVE)

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, θα επιδιώξει ο Άρης, που κοντράρεται με την ΑΕΚ (21:15, PRESSARIS LIVE) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν τις εντός έδρας νίκες και να ανέβουν και πάλι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα… ρεφάροντας παράλληλα για την κακή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα κόντρα στον Βόλο και την εκτός έδρας ήττα.

Ο Άλαν Πάρντιου δούλεψε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα την περασμένη αγωνιστική και στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε ότι οι κιτρινόμαυροι θα παρουσιαστούν έτοιμοι στο σημερινό ντέρμπι.

Οι απουσίες για τον Άρη είναι γνωστές και σημαντικές, με τους Ντουκουρέ και Μπράμπετς να βρίσκονται στα… πιτ λόγω τραυματισμών. Από εκεί και πέρα για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην αποστολή ο νεοφερμένος Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα την κιτρινόμαυρη αποστολή απαρτίζουν οι: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Gray, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Τανούλης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Στάνκοβιτς τέθηκε νοκ άουτ από την αποστολή της ΑΕΚ, ενώ εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος, με τους Γιόνσον και Χατζισαφί να επιστρέφουν στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Ο Γκουστάβο Κορέια θα διευθύνει την αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τιάγκο Κόστα και Πάουλο Μπρας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Βάσκο Σάντος και Κωνσταντίνος Ψαρρής.

To Top