Με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Άρης περιμένει με αγωνία για την κλήση του από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ λίγκα, σχετικά με έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η απεργία των δικηγόρων για την ερχόμενη βδομάδα, μπορεί να εξελιχθεί τελικά σε «κάθε εμπόδιο για καλό» για τους κίτρινους και να υποδεχθούν τον Ολυμπιακό τελικά με κόσμο!

Συγκεκριμένα, η αποχή των δικηγόρων σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, καθώς και αγία της Παρασκευής λόγω της 28ης Οκτωβρίου, μεταθέτει την υπόθεση…αναγκαστικά για την ερχόμενη εβδομάδα.

Αλλά και εκεί προκύπτουν… εμπόδια: τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει η απαγγελία του κατηγορητηρίου για το ντέρμπι της Κυριακής, ωστόσο οι απεργίες που έχουν εξαγγείλει οι δικηγόροι για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όταν συνήθως εκδικάζονται αυτές οι υποθέσεις, δίνουν νέα παράταση στην υπόθεση, η οποία θα εξεταστεί λογικά (εφόσον δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια ή… σπουδή των αρχών) την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου… Εδώ «κολλάει» το κάθε εμπόδιο σε καλό.

Ο λόγος είναι ότι Άρης-Ολυμπιακός παίζουν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και αυτό σημαίνει αυτόματα, ότι εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων, ο αγώνας θα γίνει με κόσμο, σε περίπτωση πάντα μιας τιμωρίας. Από κει και πέρα, εφόσον τιμωρηθεί το Κλεάνθης Βικελίδης, τότε ο Άρης θα αναγκαστεί να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό σε μια «κεκλεισμένων των θυρών» αναμέτρηση.

 

To Top