Ο Όλιβερ παραμένει σταρ στο Σαν Χοσέ Στέιτ

Ο Άντριαν Όλιβερ προσπαθεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο ευρωπαϊκό στιλ που παίζεται το άθλημα, όμως στην Αμερική παραμένει ακόμα ένας… μικρός ήρωας για το Σαν Χοσέ Στέιτ, το πανεπιστήμιο που αποφοίτησε!

Στην επίσημη ιστοσελίδα των “Spartans” στον τομέα του ανδρικού μπάσκετ, υπάρχουν στο φόντο δύο φωτογραφίες. Αριστερά βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας, Τζορτζ Νέσμαν, ο οποίος ξεκινάει φέτος την έβδομη χρονιά του στο Σαν Χοσέ Στέιτ. Δεξιά βρίσκεται ακόμα… ο Άντριαν Όλιβερ! Ο Αμερικανός του Άρη κατάφερε με τη φανέλα του Σαν Χοσέ Στέιτ να γίνει δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του κολεγίου με 1.750 πόντους, αλλά μέσα σε τρία χρόνια, αφού την πρώτη κολεγιακή του χρονιά ήταν στο Ουάσιγκντον.

Είναι ο παίκτης που διαφήμισε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το πανεπιστήμιό του, καθώς αναδείχτηκε δύο συνεχόμενες χρονιές μέσα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ του NCAA (2010, 2011).

Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα που επικρατούν εδώ. Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου. Και τα δύο υπάρχουν…

To Top