Τέβεζ κατά Μαντσίνι, μύλος η Σίτι!

Έξαλλος είναι ο Κάρλος Τέβεζ μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης! Ο Αργεντινός απειλεί πως θα μηνύσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για δυσφήμιση, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι θα χάσει μισθούς τεσσάρων εβδομάδων και δεν θα παραχωρηθεί για ποσό μικρότερο των 50 εκατ. λιρών! Και όλα αυτά μετά το 1-6 με την Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής φορ, αν αναλογιστεί κανείς πως κινδύνευε ακόμη και με διακοπή συμβολαίου ή ακόμη και να μπει στο «ψυγείο» από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι μέχρι νεοτέρας, έπεσε στα… μαλακά με την ποινή που του επέβαλαν οι ιθύνοντες της Σίτι. Ο ποδοσφαιριστής θα στερηθεί το ποσό των 800 εκατ. λιρών – όσα δηλαδή θα λάμβανε σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων – ενώ επίσης προειδοποιήθηκε για τη συμπεριφορά του στο μέλλον, έχοντας παραβιάσει πέντε από τους όρους που είχαν συμπεριληφθεί στο συμβόλαιό του. 

Παρά το γεγονός πως ουσιαστικά φαίνεται να έπεισε τους διοικούντες τον σύλλογο για τους ισχυρισμούς του περί άρνησης να σηκωθεί δεύτερη φορά για ζέσταμα και όχι όσον αφορά τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τέβεζ δεν έμεινε ικανοποιημένος. Αντιθέτως, εμφανίζεται έξαλλος με τη μεταχείριση της Μάντσεστερ Σίτι! 

Όπως αναφέρει η «Independent», ο Αργεντινός σκέφτεται ακόμη και τη μήνυση κατά του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με την κατηγορία της δυσφήμισης, αφού υποστηρίζει ότι ο Ιταλός προπονητής πολύ απλά είπε ψέματα, όσον αφορά τα όσα εκτυλιχθήκαν στην αναμέτρηση του «Allianz Arena». 

Από τη μεριά τους, οι ιδιοκτήτες της Σίτι, αφού πρώτα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό της ομάδας, στον οποίο γνωστοποίησαν ότι του παρέχουν απόλυτη στήριξη, εμφανίζονται ανένδοτοι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τέβεζ για ποσό μικρότερο των 50 εκατ. λιρών, προκαλώντας την οργή του παίκτη. 

Ο τελευταίος, δεν κατάφερε να αποχωρήσει από το «Etihad» στη θερινή μεταγραφική περίοδο, αφού η τιμή του ήταν και παραμένει «τσουχτερή», πράγμα για το οποίο επίσης παραπονέθηκε, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλύτερο… 
  

Πηγή: www.england365.gr

 

To Top