Με “λουκέτο” (1.000 φίλαθλοι) τα ματς του Άρη με Λαμία σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Την παράταση των μέτρων που ισχύουν ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (12/1) η κυβέρνηση, παράταση που ισχύει έως τις 23 Ιανουαρίου και αυτό σημαίνει βέβαια ότι για τον αθλητισμό διατηρείται σε ισχύ το πλαφόν των 1.000 ατόμων στις εξέδρες. Επί της ουσίας… λουκέτο!

Έτσι, παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει από την πλευρά της η Λίγκα για να υπάρξει αύξηση του 10% πληρότητας στα γήπεδα,  δεν προκύπτει καμία αλλαγή και τα γήπεδα, βέβαια, κατ’ ουσίαν παραμένουν κλειστά για τον κόσμο.

Ο Άρης μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, δίνει δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ίδια ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Παίζει την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου (21:30) με την Λαμία για τα προημιτελικά του κυπέλλου και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου (15:00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα παιχνίδια οι κιτρινόμαυροι πέρα από το προφανές (στέρηση σημαντικών εσόδων) θα απωλέσουν και την μεγάλη βοήθεια που δίνει ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μέχρι το τέλος του Γενάρη δεν υπάρχει άλλη ελεύθερη ημερομηνία κι ενώ υπολείπονται η ρεβάνς με την Λαμία μεσοβδόμαδα και το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, οπότε ο ορισμός του εξ αναβολής αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετακυλίεται στον Φεβρουάριο.

To Top