ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Μαρμπλ και Ξανθόπουλο η αποστολή του Άρη για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αύριο το απόγευμα (18:00) στο ΣΕΦ.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “μία μεσημεριανή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του Άρη για την Τετάρτη 14/9, πριν η αποστολή της ομάδας αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου αύριο Πέμπτη (15/9) θα αντιμετωπίσει σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό (Σ.Ε.Φ., 18:00).

Στην προπόνηση πήραν μέρος κανονικά τόσο ο Ντέβιν Μαρμπλ, όσο και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν (αμφότεροι είχαν υποστεί διάστρεμμα). Στον αντίποδα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα και πλην του Μιχάλη Τσαϊρέλη, οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το αυριανό φιλικό”.

To Top