ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προς αναβολή η σέντρα στη Φούτμπολ λιγκ! Ποια είναι τα δυο “αγκάθια”

Δύο οι προϋποθέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ στις 25 Σεπτεμβρίου. Συνέντευξη Τύπου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/09) ο πρόεδρος της λίγκας, Στέλιος Σφακιανάκης. Ποια ήταν η είδηση της τοποθέτησής του; Ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και για να ανατραπούν τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να υπάρξουν δύο βασικές προϋποθέσεις.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχει επιτευχθεί συμφωνία για να αποκτήσει η Β’ Εθνική τηλεοπτική στέγη και η δεύτερη να δοθεί παράταση από τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, ώστε να εφοδιαστούν όλα τα γήπεδα με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όπως αναφέρει το flnews.gr.

Η προθεσμία που θα ζητηθεί θα είναι τρίμηνη, αν και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι η σχετική εγκατάσταση μπορεί να γίνει και σε 1,5 μήνα. Όσο για την τηλεοπτική πλατφόρμα; Ο Σφακιανάκης τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις, εξέφρασε αισιοδοξία για συμφωνία, αλλά είπε: «Αν δεν έχουμε υπογράψει, τότε θα γίνει ΔΣ το οποίο θα αποφασίσει αν θα καθυστερήσει η έναρξη για μία εβδομάδα.

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 25 Σεπτεμβρίου εφόσον έχουμε τελειώσει το θέμα της τηλεοπτικής στέγης και αν δοθεί παράταση για τις κάμερες», είπε μεταξύ άλλων ο Σφακιανάκης.

Σημειώνεται ότι στέλεχος της διοργανώτριας ενημέρωσε ότι κλειστό κύκλωμα έχουν οι έδρες των Άρη, Καλλονής, Πανθρακικού, Απόλλωνα (Νέα Σμύρνη), ΑΟΧ, Κισσαμικού (Περιβόλια), ΟΦΗ, ενώ ειπώθηκε ότι σύντομα θα έχει τοποθετήσει και ο ΑΟ Τρίκαλα.

Αντίθετα, δεν είναι εφοδιασμένα τα γήπεδα των Αγροτικού Αστέρα, Πανελευσινιακού, Αιγινιακού, Σπάρτης, Αναγέννησης Καρδίτσας, Πανσερραϊκού, Αχαρναϊκού, Παναιγιαλείου, Λαμίας και Καλλιθέας.

To Top