Με “οδηγό” τον Σανκαρέ

Με σκόρερ τον Σανκαρέ ο Αστέρας Τρίπολης απέδρασε (1-0) από την έδρα του Παναιτωλικού. Δικαιολογημένα φωνάζουν οι γηπεδούχοι για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 90’.

Τον τρόπο να αποδράσει από το «κάστρο» του Αγρινίου βρήκε ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες, σε ένα μέτριο παιχνίδι, κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Σανκαρέ στο 64’ και να πάρουν μεγάλη νίκη1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς πήρε… φωτιά μετά το τέρμα της ομάδας του Βεργέτη, η οποία κέρδισε πέναλτι στο 82’ έπειτα από χέρι του Κούσα αλλά ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράφαελ και πέταξε την ευκαιρία. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και νεύρα μεταξύ των παικτών κυριάρχησαν στο φινάλε, όπου αποβλήθηκε και ο Κοντοές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Παναιτωλικός έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για πέναλτι το οποίο δεν του δόθηκε στο 90’, όταν ο Μπόγιοβιτς ανατράπηκε από τον Σανκαρέ στην περιοχή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ( Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνεζ, Γκάλο, Μπούντιμιρ (56′ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης (75′ Μύγας), Ανέν (81′ Κουτρομάνος), Μπικέι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης) : Μπαντής, Μουνάφο, Μπαράλες (84′ Χουάνμα), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Βάλντο (65′ Ναβάρο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (90′ Κυριακόπουλος), Κοντοές, Εντό

To Top