ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ολοκαίνουριο σκάφος στο Ρίο το δίδυμο Μάντη – Καγιαλή, προσφορά του ιδρύματος Λάσκαρη! (photos)

Με το ολοκαίνουριο σκάφος “Ιφιγένεια” θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι οι Μάντης – Καγιαλής στο άθλημα της ιστοπλοϊας, στην κλάση 470 ανδρών. Το σκάφος είναι προσφορά του ιδρύματος Λάσκαρη και τα αποκαλυπτήριά του έκανε το ζεύγος Λάσκαρη!

Όπως ενημέρωσε το ίδρυμα στην σελίδα του στο facebook “την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στο Ναυτικό Όμιλο κατοίκων Βουλιαγμένης, τα αποκαλυπτήρια του νέου σκάφους των παγκόσμιων πρωταθλητών Ιστιοπλοϊας της κλάσης των 470 ανδρών, Μάντης – Καγιαλής Mantis-Kagialis, με το οποίο θα αγωνιστούν στους επερχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Το ολοκαίνουργιο σκάφος χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το Lascaris Foundation, Μεγάλο Χορηγό των Ελλήνων Πρωταθλητών και του δόθηκε το όνομα “Ιφιγένεια” από τον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Νικόλαο Λάσκαρη με την ευχή «να φέρει ούριους ανέμους».

Το Lascaris foundation δηλώνει περήφανο για τους σπουδαίους αθλητές που στηρίζει και υπόσχεται να βρίσκεται στο πλευρό τους ώστε να πραγματοποιήσουν του στόχους τους”.

laskaris_foundation_istioploia1

To Top